Rezervari:

021 316 88 38 0732 88 99 66
Salon masaj erotic Bucuresti

Masaj erotic

Masajul erotic Mon Amour

Tu cata placere poti sa induri?

Masajul erotic este un amestec de pasiune si relaxare, fiind o metoda extraordinara de manifestare a respectului fata de trup si suflet. Masajul erotic Mon Amour incepe intr-un mod placut, tu te intinzi pe un pat confortabil cu picioarele usor desfacute.

Zeita ta preferata, care te-a cucerit deja cu frumusetea ei, va incepe sa iti maseze corpul. Cu miscari incete, pentru ca tu sa savurezi din plin fiecare moment, masajul erotic incepe cu degetele de la picioare. Mainile ei calde aluneca pe glezne si urca tot mai sus, spre partea interioara a coapselor. Fiecare bucatica din tine este atinsa, dezmierdata, masata, iar tu ai parte de fericire extrema.

Mai multa placere cu masaj erotic dublu

Daca deja a inceput sa iti placa scenariul, gandeste-te cum ar fi daca in aceasta poveste ar mai interveni inca o zeita superba? Gandeste-te la un masaj erotic dublu, cand 4 maini de zeite iti acopera simultan corpul, atingandu-l in cele mai senzuale moduri pentru ca tu sa tremuri de placere.

Umerii, pieptul abdomenul tau, se vor bucura de miscarile lor care te vor insufleti si iti vor reda energia. Mainile lor vor cobori in masaj erotic si mai jos, tot mai jos pana cand fiecare parte din tine a fost atinsa si rasfatata de aceste femei frumoase.

Redescopera pasiunea in cuplu

Dar nu doar corpul tau poate sa se bucure de masajul erotic. La salonul de masaj erotic Mon Amour poti sa vii alaturi de partenera ta si sa va bucurati impreuna de placeri intese. Un masaj erotic pentru cupluri duce la renasterea pasinii si la redescoperirea placerii de a va savura unul altuia corpurile. Impreuna: tu, partenera ta si cea mai frumoasa zeita Mon Amour, veti fi purtati pe culmile placerii.

Iar, pentru experiente unice, puteti alege magnificul masaj erotic cu frisca. Corpurile voastre vor fi masate cu aceasta crema dulce, care imbata simturile si provoaca pasiunea.

Te asteptam sa vii sa te relaxezi in confortul unei locatii distinse, la Mon Amour, salonul de masaj erotic din centru Bucurestiului.

Traiesti intens placerile vietii si invingi monotonia, la salonul de masaj erotic Mon Amour din Romana.

Salon masaj erotic

Adresa:
Str. Caderea Bastiliei Nr. 72b,
Piata Romana,
Bucuresti - Romania

Rezervari:
021 316 88 38
0732 88 99 66

Program:
Luni - Sambata: 12 - 04
Duminica: 16 - 02